Fireside chat om den globale havvindmølle industri: De vigtigste temaer og problemstillinger indenfor supply chain, shipping, logistik og havne

BreakBulk Europe CONNECT21, som foregik den 17.-21. maj 2021, havde Wind Logistics Group med som den officielle partner til konferencens panel omkring havvind, der fandt sted online den 20 maj, 2021. Op til dette virtuelle panel havde BreakBulk Events & Media inviteret Wind Logistics Group til at være en del af en fireside chat omhandlende den globalt ekspandrende havvindmølleindustri med fokus på opbygningen af forsyningskæden fra en shipping-, logistik- og havnedriftsvinkel.

Leslie MereLeslie Meredith fra BreakBulk Events & Media var værtinde for  denne fireside chat med Flemming Breum, Produktlinje Direktør for Logistik i Ørsted, samt ledende Partner i Panticon, Thomas Poulsen. Flemming Breum og Thomas Poulsen blev stillet en række spørgsmål omkring havvindmøllesektoren, som er i rivende udvikling. Der var fokus på de udfordringer som den konstant voksende forsyningskæde skaber indenfor shipping, logistik og havnedrift.

Som officiel partner til BreakBulk Europe CONNECT21’s session vedrørende havvind gjorde Wind Logistics Group det muligt, at denne fireside chat kunne finde sted den 20. maj, 2021. Ørsted er industripartner til Wind Logistics Group, og Thomas Poulsen fra Panticon er facilitator af Wind Logistics Group.

Fireside chatten dækkede globale geografier omfattende Europa og Asien såvel som Nord- og Sydamerika. Forskellige shipping-, logistik- og havnerelaterede emner blev dækket i detaljer, og de drivende makroøkonomiske kræfter bag udvidelsen af havvind blev gennemgået, både på nationalt- og globalt plan.

Se fireside chatten her: