Krig i Europa og corona stimuluspakker øger hastigheden på den grønne omstilling

På grund af den meget uheldige situation i Ukraine og stimulus pakker indført efter coronakrisen for at genstarte økonomien øges hastigheden hvormed den grønne omstilling foregår. Vor ledende partner, Thomas Poulsen, ledte en paneldiskussion omhandlende disse emner til Breakbulk Europe 2022 i Rotterdam den 18. maj 2022.

Som et resultat af krigen i Ukraine prøver Europa og andre lande at blive uafhængige af energileverancer fra Rusland. Én måde at opnå en sådan uafhængighed er at omstille til grøn energi hurtigere end planlagt. Energiforsyning er på den måde ved hurtigt at blive koblet sammen med energisikkerhed fra et politisk perspektiv.

Derudover er en stor mængde kapital blevet kanaliseret ind i den grønne omstilling efter coronapandemien. Gennem corona stimuluspakker har mange lande øremærket store mængder kapital til at omstille til grønnere energi. Situationen i Ukraine og corona stimuluspakker er således hovedårsagerne til, at den grønne omstilling rykker fremad med hurtigere skridt end tidligere. Vor ledende partner, Thomas Poulsen, ledte den 18. maj 2022 en paneldiskussion som diskuterede disse emner samt implikationen for transport- og logistiksektoren. Paneldiskussionen fandt sted til Breakbulk Europe 2022 konferencen i Rotterdam.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *